music

Har funderat på att göra en ny blogg för jag tycker inte om denna... idag har vi haft en lång dag men alla lektioner var så roliga så det gick väldigt fort :P på matten fick vi gå ut och mäta lyktstolpar/strålkasatre vet inte riktigt vad man ska säga... och då lekte jag och emma med en linjal xd det var jätte kul! vi har typ inga läxor förutom spanska som tills torsdag, så då behöver jag inte tänka på det i helgen :D (om det inte var nån mer läxa) imorn är det fredag och jag åker till pappa.
Just nu lyssnar jag på musik och just nu är det gubben i lådan på listan:D

här får ni en gammal bild

HEJ DÅ


skit duktig!

är så jäkla imponerad fattar inte hur man kan vara så duktig! har hittat en blogg som handlar om att teckna och hon är så himla duktig på att teckna! just nu har hon en tävling om att vinna ett porträtt eller en idolbild som hon tecknar som jag deltar i så gör det du också ;)  
klicka här för att komma till bloggen

här är ett porträtt på rhianna som hon har gjort


hheej<3

hheej<3

har inte bloggat på tusen år... men det är får att jag aldrig vet vad jag ska skriva...
jag är förkyld och i torsdags och fredags var jag hemma men det börjar bli lite bättre. igår var vi hos Fredrik+familj för att Alfred fyllde år i tisdags, det var kul att få träffa alla dom och Livia blev så ledsen när jag skulle åka:P

idag ska vi kanske åka till gränby  men om vi inte gör det idag så gör vi det imorn:)


lite suddig, pivi och jag leker med alfreds present :)


Anna och Wilda


fikar:)


öppna paket är kul:) alva ville också vara med på bild
det var några bilder från igår

hheejdåå! kommentera gjärna!<3


RSS 2.0